Търсене

Безплатни часове по немски език през ваканцията организират в СУ "Васил Левски"

Занятията са подходящи и за седмокласниците, които ще се обучават в профил „Природни науки“ през следващата учeбна година
Безплатни часове по немски език през ваканцията организират в СУ
В Средно училище "Васил Левски" в Севлиево организират безплатни летни часове по немски език. Часовете са подходящи както за ученици, които имат затруднения в усвояването на езика, така и за тези с добри резултати, които могат да надградят наученото в т.нар. мастърклас.
 
Летните консултативни часове по немски език са за ученици от 8 до 12 клас и ще се провеждат в СУ „Васил Левски“.
 
Първата възможност за включване е в дните от 17 юли до 28 юли 2023 г. Втората възможност – от 4 септември до 10 септември 2023 г. При заявка за включване от страна на родителите, ще бъде уточнен часовия диапазон (между 10:00 ч. и 16:00 ч.), а заедно с това и окончателния график.
 
Дневно учениците ще бъдат ангажирани до два учебни часа с акцент върху граматиката и лексиката. Часовете по немски ще бъдат водени от Борислав Маринов, Радослава Стоянова и Десислава Зурева. Те ще ангажират времето си абсолютно доброволно и безкористно с основната идея учениците да придобият повече знания и ключови умения по езика.
 
Защо е важно включването на децата в заниманията по немски език?
 
Тези от учениците, които срещат обучителни затруднения, ще имат възможността заедно с преподавателите да изградят здрава основа, на която да стъпят и която да използват в последващото си обучение.
 
Учениците, които показват високи образователни резултати, ще имат възможността да усъвършенстват уменията си в своеобразен „мастърклас“.
 
Занятията са подходящи и за седмокласниците, които ще се обучават в профил „Природни науки“ през следващата учебна година.
 
За контакти и записване: Борислав Маринов – 0892 039 666 или на имейл marinov.borislav@su-sevlievo.com
 
 
Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!