Търсене

Избори

Избори за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29 октомври 2023 г.

"Севлиево онлайн“ - издание на „Електронна медия“ ЕООД

гр. Севлиево, ул. „Стефан Пешев“ 64, тел. 0887703098, sevlievo_online@abv.bg

 

Условия за отразяване на предизборната кампания в изборите за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства на 29.10. 2023 г.

 

Пълно информационно отразяване– 2200 лв.

Включва до 30 (трийсет) публикации, предоставени от предизборните щабове, всяка с до три снимки, без ограничение в обема на текста

Предизборна публикация (еднократно), предоставена от предизборните щабове – 150 лв. (с до три снимки);

Отразяване на предизборно мероприятие от редактор на сайта – 300.00 лв.

Публикуване на съобщение за предизборно мероприятие (до 200 знака, със заглавна снимка) – 50 лв.

 

Публикациите, предоставени от предизборните щабове, ще бъдат обозначени с уточнението „текстът не е част от редакционното съдържание на сайта“.

В полето за автор ще бъде изписана партията, коалицията или инициативни комитет и кандидат, от които са предоставени.

Над всяка предизборна публикация, която се публикува съгласно договор, ще бъде изписано „Местни избори 2023“, а договорите, сключени с кандидатите, ще бъдат публикувани в поле „Местни избори 2023“ на сайта и ще останат видими до обявяване на изборните резултати. 

Банери:

728 х 90 рх – 100 лв. за седмица

300 х 250 px – 150 лв. за седмица

300 х 600 px – 250 лв. за седмица

Забележка: Цените са за банери, предоставени от предизборните щабове и не включват изработка

 

Цените в офертата са в български лева и са крайни. Заплащането е по банков път, след представяне на фактура от издателя на sevlievo-online.com - „Електронна медия“ ЕООД, въз основа на сключен договор със съответната партия, коалиция, инициативен комитет или кандидат. Задължението за публикуване възниква след заплащане на договорената сума.

 

„Севлиево онлайн“ ще откаже публикация, ако текстът съдържа обидни квалификации, лъжи или клевети, накърнява доброто име на партия, коалиция или кандидат и съдържа език на омраза.

 

Ако публикацията съдържа твърдения за един или друг участник в предизборната кампания, които авторът им не може да докаже, редакторът на сайта ще счете това за клевета и ще откаже публикация.

 

Засегнат участник в предизборната кампания ще получи право на отговор, без значение дали има сключен договор за информационно отразяване със „Севлиево онлайн“.

 

„Севлиево онлайн“ се издава от „Електронна медия“ ЕООД. Едноличен собственик и управител на дружеството е Емилия Димитрова-Данкова. Собственикът на сайта е и негов главен редактор.