Търсене
Повече от две десетилетия с грижа за здравето

Днес, 1 юли, „Медицински център-1-Севлиево“ отбелязва 22 години от създаването си

Днес, 1 юли, „Медицински център-1-Севлиево“ отбелязва 22 години от създаването си

На 1 юли "Медицински център-1-Севлиево" отбелязва 22 години от своето създаване. За това време здравното заведение се утвърди като най-голямото в Севлиево, основано на професионализма на целия екип, на специализирана лабораторна диагностика, съвременна модерна апаратура и високо качество на предлаганите услуги. 

В Центъра се извършва пълна гама клинико-лабораторни изследвания. Екипът на клиничната лаборатория се състои от високо квалифициран и мотивиран персонал, чиято цел е предоставянето на надеждни и точни резултати от извършените изследвания.

В „Медицински център-1-Севлиево“ функционират специализирани лекарски кабинети по вътрешни болести, кардиология, акушерство и гинекология, очни болести, УНГ, ендокринология, ревматология, онкология, психиатрия, неврология, хирургия, ортопедия, урология, пулмология, кожно-венерически болести, педиатрия. В тях работят доказани лекари професионалисти.

Извършват се високоспециализирани функционални изследвания като ехокардиография, холтер ЕКГ, холтер за кръвно налягане, женска консултация с кардиотокографско проследяване на бременността, ехография на коремни органи, щитовидна жлеза, гърда и др.

В Центъра се обслужват както здравно осигурени лица с направления по здравна каса, пациенти на платен прием, така и пациенти с допълнително здравно осигуряване към всички здравноосигурителни фондове в страната. Извършват се и комплексни профилактични прегледи и изследвания по договор с работодатели и служби по трудова медицина.

Годишнината в "Медицински център-1-Севлиево" преминава под мотото 22 години с грижа за здравето. "Защото нищо не е по-ценно от здравето, а ние инвестираме в здраве", казва д-р Младен Пенчев - управител на медицинското заведение. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за Народно събрание 2 октомври 2022