Търсене

„Какво по-хубаво за Габрово от конкуренцията на силни управленци?“ – Драгомир Стойнев преди началото на предизборната кампания

„Какво по-хубаво за Габрово от конкуренцията на силни управленци?“ – Драгомир Стойнев преди началото на предизборната кампания

Драгомир Стойнев

„Какво по-хубаво за Габрово от конкуренцията на силни политики и управленци с опит в икономиката?“ – така Драгомир Стойнев коментира решението на БСП той да оглави листата в Габрово.

Стойнев е министър на икономиката и енергетиката, отговарящ и за ресор „Туризъм“ през 2013-2014 г. Бил е председател на Комисията по социална политика и Председател на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове. 

„Габрово е един от историческите символи на стопанската инициатива, регионът е със силен потенциал. Европейските инвестиции са силен инструмент, ако са управлявани прозрачно", смята Стойнев, но отбелязва, че неговият фокус са българските инвестиции и предприемачи и по-конкретно как и в какъв срок държавата ще решава техните проблеми. "Очаквам сериозен разговор по темата, тук, в Габрово, не само в рамките на тази кампания“, коментира Стойнев на среща с екипа на БСП за изборите в Габрово водачът на листата на социалистите за вота на 2 април.

Драгомир Стойнев не отрича, че хората са скептично настроени към политиката след серията от избори, но смята "че този скептицизъм ще отсее и сериозните политически и икономически предложения“. Що се отнася до опитът му икономиката и енергетиката, смята, че ще са плюс за местния бизнес. "Диалогичност и решаване на конкретни проблеми, могат да очакват предприемачите и хората, които осигуряват заетост", коментира водачът на БСП за Габрово. 

Втори в листата на БСП е областния председател на партията Валери Митов, третото място е за представител от Дряново, четвъртото за председателя на БСП в Севлиево Станимир Стойчев. 

Предизборната кампания започна на 3 март и приключва на 31 март. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.