Търсене

Консултации със специалисти в МБАЛ „Св. Ив. Рилски“ - Габрово през октомври

Консултации със специалисти в МБАЛ „Св. Ив. Рилски“ - Габрово пр

Д-р Владимир Лазаров - специалист УНГ болести, ще преглежда пациенти на 18 октомври 2021 г. (понеделник).

Д-р Лазаров извършва консултативно-диагностични прегледи и лечение на заболявания в ушите, носа и гърлото при деца и възрастни.

Ако страдате от затруднено носно дишане, синузит, гласови разстройства, хъркане, възпаления на външното и средното ухо, фарингит, аденоидни вегетации при малки деца, или се нуждаете от слухопротезиране с дигитални слухови апарати, както и от изследвания като аудиометрия и тимпанометрия, запишете си час за консултация при д-р Лазаров.

Д-р Илия Фидошев – специалист в областта на общата и онкологична хирургия, ще консултира пациенти на 22 октомври (петък) 2021 г.  

Д-р Фидошев извършва профилактика за: рак на гърдата, рак на горен и долен гастроинтестинален тракт, хемороидална болест, проктология /фисури и фистули/; както и лечение на трудно зарастващи рани, безкръвни операции при жлъчно-чернодробни болести, слабинни хернии, пъпни хернии, апендицит и дебелочревни тумори. Работи конвенционална и мини инвазивна /безкръвна/ хирургия.

Д-р Милена Узунова – гастроентеролог, ще преглежда пациенти на 22 октомври (петък) 2021 г.

Д-р Узунова прилага най-съвременни методи за диагностика и лечение на: гастрит, колит, язвена болест, жлъчно-каменна болест, дивертикули, полипи и др. заболявания на храносмилателната система. Специализира в областта на гастроинтестиналната ендоскопия, извършва скрининг за рак на стомаха и дебелото черво.

Д-р Пейо Мишев ще консултира пациенти на 29 октомври 2021 г. (петък).

Д-р Мишев е съдов хирург, специалист в сферата на ултразвуково и доплерово изследване. Прилага най-съвременни методи на лечение на: артериални заболявания, венозни заболявания, лимфни заболявания на крайниците.

Прегледите са срещу заплащане (цена на първичния преглед – 50 лв.) и се извършват след предварително записване на телефон: 066/990090.

Пълна информация за дейностите, услугите и условията, които предлагаме, може да намерите на адрес: www.mbal-ivanrilski.com.

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!