Търсене

Парти зона "Кулинар" доставя храна на медиците на първа линия

Парти зона "Кулинар" доставя храна на медиците на първ

От началото на тази седмица от Парти зона Кулинар доставят храна на медиците в Общинската болница, които са на първа линия в битката с Ковид-19. Два пъти дневно дежурните в две от смените получават двупстепенно меню. 

Инициативата за това е на управителя на Парти зона Кулинар Ценко Цонев, който се ангажира, ако идната седмица не се появи друга фирма, която да доставя храна за медиците, да продължи да го прави. 

Междувременно той е срещнал подкрепа от граждани, които са заявили желание да помогнат със средства или продукти инициативата, за което им благодари, сподели самият Цонев за "Севлиево онлайн".

По повод разпространената информация, че инициативата "храна за медиците на първа линия" е на сдружение "Севлиево 21 век", оттам отрекоха и уточниха, че решението е на фирми, които членуват в сдружението. От ръководството на организацията подчертават, че сдружението е създадено на доброволен принцип и всеки има право да подкрепи болницата и медицинския персонал така, както го чувства, за което получава подкрепа от Управителния съвет. 

Бизнес сдружение "Севлиево 21 век" ще продължи дългосрочно да подкрепя МБАЛ "Стойчо Христов " с конкретни проекти, които ще бъдат обсъдени от Управителният съвет в подходящо време, пише в имейл до медиите от сдружението. 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.