Търсене

„През Канарските острови към себе си” - Градската библиотека организира среща разговор с Ради Петров

На 25 октомври 2023г. (сряда), от 17.30 часа в залата за събития на Библиотеката
„През Канарските острови към себе си” - Градската библиотека организира среща разговор с Ради Петров

Ради Петров е инженер по образование, музикант по душа и участник в инициативата „Личен пример”, чиято цел е генерирането на отпадъците да се сведе до минимум.

Срещата с младия мъж ще бъде за красотата в природата и срещите с другия, за радостта и удовлетворението от доброволчеството, за силата на личния пример и връщането към себе си в един забързан свят.

Организаторите - Градска библиотека Севлиево, споделят, че срещата ще протече на фона на снимките, запечатали пътешествието на Ради до Канарските острови и най-вече от двата най-високи острова там - Тенерифе и Ла Палма.

За себе си казва: „Името ми е Ради, прадядо ми се е казвал Петър. Роден съм в град, гледащ към връх Ботев и Балкана, в годината, когато Стефка Костадинова преодолява височината от 209 см. Приемам света и хората такива каквито са. Чувствам се удовлетворен, когато чрез личният си пример съм повлиял на някой, някъде да направи промяна към по-добро! Харесвам опростеният начин на живот, споделянето, общуването лице в лице, животът в синхрон с природата.”

А за предстоящата среща: "Тръгваме на тримесечно приключение на Канарските острови. Ще ви заведа по пътя на доброволчеството. Как чрез него достигнах и опознах дълбоко вълнуващи места и преживях красиви моменти с хората, които срещнах на двата най-високи острова там - Тенерифе и Ла Палма. 600 километра из могъщи вулкани, ароматни гори и внушителни брегове. Бродене, завърнало ме към себе си.” 

Срещата е отворена за всеки, който пожелае да чуе от първо лице Ради Петров. Началото е в 17.30 ч. в залата за събития на Библиотеката. 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.