Търсене

При инциденти по време на работа, двама са с опасност за живота

При инциденти по време на работа, двама са с опасност за живота

Двама мъже са с опасност за живота, след инциденти по време на работа вчера, 3 октомври 2019 г. Инцидентите са станали по различно време, единия в Габрово, другия в Севлиево.

Около 8:00 ч. вчера в дежурната част на РУ Габрово е подаден сигнал за пострадал мъж на 57 г. от Габрово, работник в Общинско предприятие „Благоустрояване“. По първоначални данни, мъжът се е возил на стъпенката в задната част на автомобил за сметосъбиране, собственост на общинското предприятие, откъдето е паднал по време на движение. В следствие на падането работникът е получил тежко нараняване в областта на главата. Настанен е в габровската болница с временна опасност за живота, съобщават от габровската полиция.

На местопроизшествието е извършен оглед, и е образувано досъдебно производство под наблюдение на прокуратурата. Механизма и причините за възникване на инцидента са в процес на разследване.

Около 16:00 ч. същия ден в РУ-Севлиево е подаден сигнал за злополука, настъпила на работна площадка в близост до главен път Габрово-Севлиево. По първоначални данни, при инцидента е пострадал 31-годишен жител на Севлиево, който е паднал от външно скеле.

Пострадалият е настанен в болница с тежка контузия в областта на главата, временно опасна за живота. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на прокуратурата в Севлиево.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!