Търсене

Само за седмица габровско са съставени 53 акта и 391 глоби с фиш на нарушители на пътя

Севлиево онлайн
Кражба от жилище в Севлиево, липсват 10 000 лв.

Само за седмица - между 1 и 8 август т.г. служители на полицията са съставили 53 акта и са наложили 391 глоби с фиш на нарушители на пътя. Проверени за същия период са 1116 автомобила и почти 1400 водачи. Всичко това е в рамките на специализирана полицейска операция, която има за цел повишаване безопасността на движението по пътищата.

На 6 август, около 23:00 часа, в село Градница е спрян лек автомобил „Мерцедес С 500“, управляван от 40-годишен местен жител. При извършената проверка за употреба на алкохол дрегерът е отчел 1.28 промила. Това обаче не е всичко. Установено е, че същият водач е употребил и амфетамин. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, като срещу него е образувано досъдебно производство. 

В петък, около 20:35 часа, в село Стоките е спрян за полицейска проверка „Нисан Терано“, управляван от 26-годишен гражданин на Полша. Водачът е тестван за употреба на алкохол, като дрегерът е отчел 1.81 промила. И той е задържан за срок до денонощие и срещу него е образувано бързо производство.

Общо четирима са установените шофирали след употреба на алкохол през миналата седмица. Един е хванат дрогиран, петима са били неправоспособните зад волана. 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!