Търсене

Символично бе открита ремонтираната операционна зала в севлиевското АГО

Символично бе открита ремонтираната операционна зала в севлиевск

Ярослав Дончев поздравява екипа на отделението по акушерство и гинекология в лицето на завеждащия д-р Петко Дончев, снимка: "Идеал Стандарт-Видима"

На Бабинден, който в Севлиево традиционно се отбелязва по стар стил, 21 януари - Ден на родилната помощ, в севлиевското Акушеро-гинекологично отделение символично бе открита ремонтираната родилна зала. 

През 2021 година беше направен цялостен ремонт на операционната зала благодарение на дарителската подкрепа на „Идеал Стандарт – Видима“, а от ръководството на компанията не пропускат Бабинден, на който да не засвидетелстват уважението и благодарността си към екипа на отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ "Д-р Стойчо Христов". 

Ярослав Дончев, изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима“, поздрави лекарите и акушерките и им пожела здраве, за да бъдат все така всеотдайни в една от най-хуманните професии – да даряват нов живот.

Традиция за компанията е на Бабинден освен да поздравява работещите в АГО в болницата, да обещава подкрепа за конкретна нужда в отделението. През годините са направени редица подобрения и ремонти на помещенията, както и закупуване на жизненонеобходима техника и оборудване – кувьоз, 4D ехограф, легло за раждане, съвременни легла и др.

Изображение - 10226

Ярослав Дончев с управителя на болницата Пламен Цеков в ремонтираната родилна зала, снимка: "Идеал Стандарт-Видима" 

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!
Избори за членове на Европейски парламент и за Народно събрание на 9 юни 2024 г.