Търсене

Средно училище "Отец Паисий" - Габрово предлага прием в 8 клас по специалности "графичен дизайн", "строителство и архитектура"

Средно училище

Средно училище "Отец Паисий" в гр. Габрово предлага образование за учебната 2023-2024 г на завършилите основно образование по следните специалности: "графичен дизайн" и "строителство и архитектура".

Завършилите специалност "графичен дизайн" могат да работят в печатници, издателства, рекламни агенции, уеб студиа и медии.

Завършилите специалността "строителство и архитектура" намират реализация като технически ръководители във високо строителство, във фирми за строителен надзор като технически сътрудник, в технически и офертни отдели на големи строителни компании и технически служители на общини.

Училището предлага безплатни учебници за целия курс на обучение. Разполага с лекарски и стоматологичен кабинет, психолог и педагогически съветник, както и ресурсен учител, неограничен достъп до спортните бази на училището и компютърните кабинети, оборудвани с безплатен интернет, както и разнообразни извънкласни форми и дейности. 

Изображение - 12474  

Завършилите средно образование в СУ "Отец Паисий" получават трета степен професионална квалификация и притежават професионални компетенции по компютърно проектиране с помощта на софтуер като Auto CAD, CorelDrow, Photoshop, 3D Studio max.

Учениците от СОУ "Отец Паисий" редовно получават признания за своите успехи. Над 140 ученици са вписани в почетната книга на Община Габрово „Дарования и постижения“. В годишните алманаси по Проект “Награди за успелите деца на България“ на Фондация „Димитър Бербатов“ са вписани 21 ученици. Само за две години първи кръг по Проект “1000 стипендии“ на Фондация „Комунитас“ преминават 9 ученици. През учебната 2011/2012 г. училищният отбор по хандбал е шампион на Р България на ученическите игри при момичетата V – VІІІ клас.

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!