Търсене

Двайсет стажанти наемат в "Идеал Стандарт-Видима"

Двайсет стажанти наемат в "Идеал Стандарт-Видима"

снмика: архив, закриване на стажантска програма 2016

Двайсет стажанти ще наеме за работа през летните месеци /юли-септември/ за заводите си в Севлиево "Идеал Стандарт-Видима". Набирането на кандидати вече тече, крайният срок за подаване на документи е 20 юни.

Изображение - 1653 Провеждането на стажантски програми със студенти вече е традиция за компанията, "защото вярваме, че успешното начало за младите таланти е началото на пътя им към професионалния успех", смятат от ръководството на "Идеал Стандарт-Видима". 

На своите бъдещи стажанти от компанията предлагат да станат част от семейството на "Идеал Стандарт-Видима" за два или три месеца, да работят рамо до рамо с доказани професионалисти; да участват в актуални проекти и работят в различни направления; сертификат за успешно завършен стаж и реална възможност за работа след стажа, както и месечно възнаграждение. А за стажанти от други населени места - осигурен служебен транспорт по направления: Габрово и Велико Търново.

Изображение - 1654

Кой може да кандидатства? Студенти редовна форма на обучение, от български ВУЗ или университет в чужбина, които да следват технически или икономически специалности; да са завършили най-малко втори курс на обучение; да имат много добър среден успех за последните два семестъра, добра компютърна грамотност, да владеят английски език и да имат желание за учене в реална работна среда.

Изображение - 1655 Кандидатстването е с мотивационно писмо, автобиография с посочени координати за връзка и уверение за успех от последните два семестъра или копие от студентската книжка.

Критериите за подбор са: студентите да отговарят на посочените изисквания за съответната област /техническа или икономическа специалност, компютърни и езикови познания/; да имат възможност за полагане на стаж в определения срок на стажантската програма и оформление на документите им.

След събеседване студентите ще бъдат разпределени по структурни единици.

 

Документи се подават на адрес:

„Идеал Стандарт – Видима” АД

Дирекция Човешки ресурси

гр. Севлиево 5400, ул. “Бял бряг” №1

тел: 0675/ 30 532 ; Светла Георгиева

e-mail: JobsBG@IdealStandard.com

 

За стажантска програма 2016 г.:

Шестнайсет стажанти влязоха в „Идеал Стандарт – Видима” АД 

Успехът е на едно лято разстояние

 

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!