Търсене

ВиК Севлиево няма, но ВиК-то има "връзки с обществеността"

ВиК Севлиево няма, но ВиК-то има "връзки с обществеността&q

От 1 януари 2019 г. ВиК дружеството на Севлиево "Бяла" ЕООД не е оператор на ВиК, а клиентите му са клиенти на ВиК Габрово. Казано по-кратко - севлиевското ВиК се вля в габровското. В момента в Севлиево са само доскорошният управител Никола Бончев и две счетоводителки. Всъщност и управителят не е ясно какво управлява, но е управител. А сега е най-интересното - севлиевското ВиК, което има само управител, който не е управител, и две счетоводителки, които дооправят сметките по прехвърлянето към Габрово, има служител за връзки с обществеността. Той има договор с ВиК Габрово, за да отговаря за комуникацията в Севлиево. Във ВиК Габрово, към което от Нова година е Севлиево, също има служител за връзки с обществеността.  

Объркахте ли се? И аз. Няма как да го обясня по-просто. Ситуацията е не само оплетена, а напълно абсурдна. Габровското ВиК има PR, но той няма да бъде връзка с обществеността в Севлиево, затова в Севлиево ВиК-то, което не съществува, има собствен PR. Така де, връзките с обществеността са най-важното в една фирма.

В Севлиево вода може да няма с месеци, но PR за водата има. Да знаят хората в селата като минат десетина дни и чешмите им са сухи, на кого да се обадят. Друго си е като прочетеш "при първа възможност водоподаването ще бъде възстановено". Информиран си, че някъде, някога има една възможност да се изкъпеш под течаща вода.

Да, връзките с обществеността са най-важното в една фирма. Особено ако фирма няма. Пак ли се объркахте? И аз.   

автор: Емилия Димитрова

Коментари (0)
Подредба: Сортирай
Все още няма коментари
Коментирай:
Изпрати
* Коментарите се одобряват от администратора на сайта преди да бъдат публикувани!